Hesabım
    "House of the Dragon" 2. Sezondan "Yeşiller" ve "Siyahlar" Fragmanları Yayınlandı!

    "House of the Dragon"ın Haziran'da gelecek yeni sezonundan rakip fragmanlar yayınlandı.

    HBO

    HBO, dün yayınladığı karakter posterlerinin ardından "Game of Thrones" spin-off dizisi "House of the Dragon"un merakla beklenen ikinci sezonu için düello fragmanları yayınladı.

    "Game of Thrones"taki olaylardan yüzlerce yıl öncesinde geçen "House of the Dragon" Valyria Kıyameti'nden sağ kurtulan ejder lordları ailesi olan Targaryen'lerin yükselişini ve düşüşünü anlatıyor.

    İlk sezonda Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy) ve Daemon Targaryen’i (Matt Smith) destekleyen "Siyahlar" grubunun ve Alicent Hightower’ın (Olivia Cooke) arkasında toplanan "Yeşiller"in arasındaki ayrımın giderek açıldığını gördük. Çarpıcı sezon finalinin ardından, yeni sezonda bu iki grup arasındaki taht mücadelesi tam anlamıyla alevlenecek.

    "Yeşiller" ve "Siyahlar" olarak yayınlanan aşağıdaki fragmanlar da izleyicileri şimdiden Haziran'da yayınlanacak 2. sezona hazırlıyor.

    "Siyahlar" Fragmanı:

    "Yeşiller" Fragmanı:

    Senaryoların tamamı senaristler grevi başlamadan önce hazırlandığı ve oyuncu kadrosu yazın greve giden SAG-AFTRA'nın değil, İngiltere'nin oyuncu sendikası Actors Equity'nin üyesi olduğu için dizi her iki grev boyunca da prodüksiyona devam edebildi.

    İkinci sezonda, ilk sezonun aksine on değil sekiz bölüm olacak ve hikaye büyük zaman atlamalarına yer vermeyecek. Çekimler İngiltere, İspanya ve Galler'de gerçekleştirildi. Üçüncü sezonun haritası da şimdiden çıkarıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top