Hesabım
    "The Veil" Fragman: İstanbul'dan Avrupa'ya Uzanan Gerilimin Başrolünde Elisabeth Moss Var!

    "Peaky Blinders"ın yaratıcısı Steven Knnight'ın imzasını taşıyan yeni gerilim dizisi "The Veil" 30 Nisan'da başlıyor.

    Steven Knight şu anda Hollywood'un en yoğun yazarlarından biri. Cillian Murphy'nin başrolde olduğu bir "Peaky Blinders" filminin prodüksiyonuna başlamaya hazırlanıyor ve aynı zamanda Daisy Ridley'nin Rey rolünü yeniden canlandıracağı "Star Wars: The New Jedi Order" filmi yazıyor.

    Ancak bu projelerden herhangi biri meyve vermeden önce, senaryosunu kaleme aldığı casus gerilimi "The Veil" izleyicilerle buluşacak. FX'in sınırlı dizisinde Elisabeth Moss, kendisini bir sırlar ağına kapılmış bulan bir casusu canlandırıyor.

    Resmi özete göre "The Veil" İstanbul'dan Paris ve Londra'ya giden yolda ölümcül bir hakikat oyunu oynayan ve yalan söyleyen iki kadın (Moss ve Yumna Marwan) arasındaki şaşırtıcı ve endişe verici ilişkiyi araştırıyor.

    Bir kadının bir sırrı vardır, diğerinin görevi ise binlerce hayat kaybolmadan önce bunu açığa çıkarmaktır. Gölgelerde, CIA ve Fransız DGSE'deki görev kontrolörleri farklılıklarını bir kenara bırakmalı ve potansiyel felaketi önlemek için birlikte çalışmalıdır.

    "The Veil"de Elisabeth Moss ve Yumna Marwan'ın yanı sıra Alec Secareanu, Thibault de Montalembert, Kobna Holdbrook-Smith, James Purefoy, Josh Charles, Joana Ribeiro, Phill Langhorne, Dan Wyllie, Aron von Andrian ve Dali Benssalah rol alıyor.

    "The Veil"in ilk iki bölümü 30 Nisan Salı günü Hulu'da gösterime girecek. Sonraki bölümler her salı yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top