Hesabım
    Beğenilmeme Rekoru Kıran "Star Wars: The Acolyte" İçin Birden Fazla Sezon Planlanıyor

    "The Acolyte" 4 Haziran'da Disney+'ta başlıyor!

    Disney

    4 Haziran'da Disey+'ta başlayacak olan "Star Wars: The Acolyte"ın ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlandı. Resmi StarWars.com sitesine göre, merakla beklenen dizinin fragmanı ilk 24 saat içinde tüm platformlarda 51,3 milyon izlenme sayısına ulaştı.

    Bu, Disney+'taki tüm "Star Wars" dizileri arasında şu ana kadarki en yüksek rakam oldu. Bu raporda değinilmeyen şey ise YouTube'da klibin beğenilmeme oranıydı. Fragmanın yüz binlerce beğenilmeme sayısı, beğenilerden daha fazlaydı.

    Yine de bu durum hiçbir beklentiyi durdurmuyor. Yakın zamanda Collider'a konuşan dizi sorumlusu Leslye Headland birkaç ayrıntıyı açıkladı. Öncelikle ortalama bölüm süresinin 30-35 dakika, finalin ise 40 dakika olduğunu doğruladı.

    Fragmanda sekiz bölüm boyunca devam eden dizinin tamamıdan değil, "4 ila 5 bölüm"den görüntüler yer alıyordu. Headland ayrıca diziyi çok sezonlu bir dizi olarak tasavvur ettiğini söylüyor:

    "Bu sezonun sonunda, anlatısal konular olduğunu düşündüğüm, bir yere bağlanmayan pek çok şey var elbette. Ancak ben duygusal uçurumlarla ilgilenmeyen türden bir yazarım. Bu sekiz bölümü izlerken belirli bir tür katarsis ve duygusal bir deneyim yaşadığınızı hissetmenizi istiyorum çünkü izleyiciyi bununla ödüllendirmeyi seviyorum… Bu şeyleri yapmak çok zaman alır, bu yüzden daha fazla hikayeye açık olmasına rağmen, tamamlanmış gibi gelmeyen bir sezon yapmaktan nefret ederim."

    "The Phantom Menace"den onlarca yıl öncesini konu alan Yüksek Cumhuriyet dönemi filmi, saygın bir Jedi Ustası (Lee Jung-jae) ile geçmişinden gelen tehlikeli bir savaşçının (Amandla Stenberg) karşı karşıya geldiği şok edici bir suç çılgınlığına ilişkin bir soruşturmayı konu alıyor. Daha fazla ipucu ortaya çıktıkça, kötü niyetli güçlerin her şeyin göründüğü gibi olmadığını ortaya çıkardığı karanlık bir yola doğru ilerliyorlar.

    "Star Wars: The Acolyte" ilk iki bölümüyle 4 Haziran 2024 tarihinde Disney+'ta prömiyer yapacak. Kalan 6 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top