Hesabım
    Emma Thompson ve Ruth Wilson, Apple'ın Yeni Gerilim Dizisinde Başrolü Paylaşacak

    "Slow Horses" yazarı Mick Herron'un aynı adlı kitabına dayanan "Down Cemetery Road" için çalışmalar başladı.

    .

    Apple TV+ dizisi "Slow Horses" için temel oluşturan Slough Horse kitaplarını kaleme alan Mick Herron'un "Down Cemetery Road" kitabı da Apple TV+ tarafından diziye uyarlanıyor.

    Kitapla aynı adı taşıyacak olan gerilim dizisinin başrollerini ise beğenilen İngiliz oyuncular Emma Thompson ve Ruth Wilson üstlenecek.

    Beşinci sezonuyla yenilenen diziyle birlikte elde ettikleri başarı, Apple'ın bu yolda ilerlemesinde rol oynamış gibi görünüyor. "Slow Horses" dizisinin yazarı Morwenna Banks "Down Cemetery Road"da da başyazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Hikaye, Oxford'un sessiz bir banliyösünde meydana gelen bir ev patlamasının ardından ortadan kaybolan komşu kızını bulma konusunda takıntılı hale gelen Sarah Tucker'ın (Wilson) etrafında dönüyor.

    Bu arayışında özel dedektif Zoë Boehm'in (Thompson) yardımını alır ve ikili, kendilerini, uzun süredir ölü olduğuna inanılan insanların hala yaşayanlar arasında olduğunu, yaşayanların ise hızla ölülere katıldığını ortaya çıkaran karmaşık bir komplonun içinde bulur.

    Thompson, Herron, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta ve Tom Nash dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek, Natalie Bailey ise dizinin baş yönetmenliğini üstlenecek.

    Dizinin tonunun Herron'un tarzının tüm olağan özelliklerini, kara mizahı ve gergin heyecanı içerdiği söyleniyor ve Apple bunu "Slow Horses için kaçırılmayacak bir eşlikçi parça" olarak nitelendiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top