Hesabım
    Park Chan-Wook İmzalı "Oldboy" Dizi Oluyor

    Lionsgate Television, "Oldboy" filmini dizi olarak uyarlamaya hazırlanıyor.

    Show East / Egg Films

    Koreli yönetmen Park Chan-wook ve Lionsgate Television, 2003 yapımı ikonik intikam gerilim filmi “Oldboy”un (İhtiyar Delikanlı) İngilizce TV dizisi versiyonunu geliştirmek için bir araya geliyor.

    Dizi, genel olarak aynı adlı bir magnaya dayanan hikayenin yeni bir uyarlaması olacak. Bu, 2013'te Spike Lee'nin yönettiği, Josh Brolin'in başrol oynadığı yeniden çevrimin ardından orijinal filmin İngilizce dilindeki ikinci yorumuna işaret ediyor.

    Park, nedenini ve kim tarafından olduğunu bilmeden on beş yıl boyunca bir odada hapis tutulan bir adamın hikayesini konu alan orijinal filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi. Serbest bırakıldıktan sonra beş gün içinde onu kaçıran kişiyi bulması gerekiyordu.

    "Oldboy" bağımsız bir hikaye olmasına rağmen aynı zamanda Park'ın "Sympathy for Mr. Vengeance" ve "Sympathy for Lady Vengeance" filmlerini içeren "İntikam üçlemesinin" orta filmini de temsil ediyordu.

    Park Chan-wook ayrıca "The Handmaiden", "Stoker" ve son olarak "Decision to Leave" gibi beğenilen filmlerin yönetmenliğini yaptı ve hem film hem de TV versiyonunda "Snowpiercer"ın yapımcılığını üstlendi. Ayrıca mini dizi "The Little Drummer Girl"ü yönetti ve HBO'nun yeni mini dizisi "The Sympathizer"ı yazdı/yönetti.

    Lionsgate Televizyonu Başkan Yardımcısı ve Senaryo Geliştirme Başkanı Scott Herbst, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Oldboy'un bu dizi uyarlaması, filmi bir klasik haline getiren ham duygusal gücü, ikonik dövüş sahnelerini ve içgüdüsel stili öne çıkaracak."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top