Hesabım
    "Heartstopper" 3. Sezona Yeni İsimler Katıldı: Hayley Atwell, Jonathan Bailey...

    "Heartstopper"ın sekiz bölümlük üçüncü sezonu Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.

    .

    Netflix'in sevilen dizisi "Heartstopper"ın üçüncü sezon kadrosuna yeni yıldızlar katıldı. Variety'nin bildirdiğine göre Hayley Atwell, Jonathan Bailey ve Eddie Marsan merakla beklenen yeni sezonda izleyici karşısına çıkacaklar.

    "Mission: Impossible – Dead Reckoning", "Captain America: The First Avenger" gibi filmlerde rol alan Atwell, kendisini yaz tatili için Menorca'ya götüren Nick'in (Kit Connor) teyzesi Diane'i canlandıracak. Marsan (Back to Black, Ray Donovan), Charlie'nin (Joe Locke) bilge ve dürüst konuşan terapisti Geoff'u canlandıracak.

    "Bridgerton" ve "Fellow Travelers" yıldızı Bailey ise Charlie'nin aşık olduğu, Instagram'da ünlüsü Jack Maddox olarak küçük bir rol üstlenecek. .

    Alice Oseman'ın web çizgi romanından uyarlanan yetişkinliğe geçiş romantik dizisi, Truham Gramer Okulu öğrencileri Charlie Spring (Locke) ve Nick Nelson (Connor) arasında gelişen ilişkinin yanı sıra tüm arkadaşlarının hayatlarını ele alıyor.

    Dizide William Gao, Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Tobie Donovan, Jenny Walser, Rhea Norwood ve Leila Khan da rol alıyor.

    Sekiz bölümlük üçüncü sezon Ekim ayında Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top