Hesabım
    "The Bear" 3. Sezondan İlk Tanıtım!

    Jeremy Allen White "The Bear" 3. sezon tarihini kısa bir tanıtım videosu ile duyurdu.

    FX

    Ödüllü FX dizisi "The Bear"ın 3. sezon çıkış tarihi belli oldu. Dizinin Emmy ödüllü yıldızı Jeremy Allen White, Carmy Berzatto'yu mutfağa geri götüren ve yeni sezonun 27 Haziran'da yayınlanacağını açıklayan kısa bir video paylaştı.

    Jeremy Allen White'ın yanı sıra Sydney rolünde Ayo Edebiri, Kuzen Richie rolünde Ebon Moss-Bachrach, Marcus rolünde Lionel Boyce, Tina rolünde Liza Colón-Zayas, Natalie rolünde Abby Elliott, Neil Fak rolünde Matty Matheson'ın geri döneceği 3. sezon, Richie ve Sydney'nin kontrolü ele geçirdiği The Bear'ın stresli açılış gecesinden hemen sonra devam edecek.

    Dizideki performansıyla Emmy, Altın Küre ve SAG ödüllerini kazanan genç yıldız Ayo Edebiri, yaklaşan yeni sezondaki bir bölüm için kamera arkasına da geçti ve ilk yönetmenlik denemesine imza attı.

    Christopher Storer imzalı "The Bear", üçüncü sezonun hemen ardından çekimlerine devam edilen dördüncü sezon için gizlice yenilendi. Dizinin ilk iki sezonudaki performansları, senaryosu ve yönetmenliği ile büyük beğeni toplamasının ardından bu şaşırtıcı değil, ancak dördüncü sezonun daha hızlı geleceği anlamına geldiği için sevindirici bir haber.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top