Hesabım
    "3 Cisim Problemi" 2. Sezon İçin Resmi Onayını Aldı!

    Netflix, bu yıl başlayan bilim kurgu dizisi "3 Cisim Problemi"ni ikinci sezon için yeniledi.

    Netflix

    Netflix, Cixin Liu'nun çok satan bilim kurgu üçlemesinden uyarlanan "3 Cisim Problemi"ni ikinci sezon için yenilediğini resmi olarak duyurdu.

    Duyuru, Netflix'in Çarşamba günkü Upfronts sunumu sırasında bir tanıtım klibi ile yapıldı. Netflix'in ayrıca bir sonraki sezonun hikayesini, orijinal romanlarda anlatılan olayların sonuna taşıyacağını söylediği bildiriliyor. Dolayısıyla gösterinin bu noktadan sonra devam edip etmeyeceği belli değil.

    Dizinin yaratıcıları David Benioff, D.B. Weiss ve Alexander Woo yönetici yapımcı ve senarist olarak görev yapmaya geri dönecekler. Netflix ayrıca "Game of Thrones"un da dizi yapımcıları olan Benioff ve Weiss ile genel anlaşmasını yeniledi.

    Başrollerinde Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Benedict Wong ve Jonathan Pryce'ın yer aldığı sekiz bölümlük dizi, Çin Kültür Devrimi'ndeki bir mücadele oturumu sırasında babasının dövülerek öldürülmesini gören astrofizikçi Ye Wenjie'yi konu alıyor.

    Bilimsel geçmişi nedeniyle uzak bir bölgedeki gizli bir askeri üsse gönderilir. Burada yabancı bir gezegenden gelen temasa yanıt verme kararı günümüzdeki bir grup bilim adamını etkiler ve onları insanlığın en büyük tehdidiyle yüzleşmeye zorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top