Hesabım
    "The Sandman" 2. Sezon Karakterlerini Tanıtan Klip Yayınlandı

    Netflix'in "The Sandman"in yeni sezonu için yayınladığı tanıtımda, The Endless ailesi yeni karakterlerle genişliyor...

    Netflix

    Netflix, Neil Gaiman’ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan "The Sandman" dizisinin ikinci sezonu için ilk tanıtım materyalini sundu.

    Yeni sezonda, Dream'in halihazırda tanıştığımız Endless kardeşlerinin yanı sıra üç yeni kardeşi daha göreceğiz. Klip Tom Sturridge'in Dream (Rüya) rolüne, Kirby Howell-Baptiste'in Death (Ölüm) rolüne, Mason Alexander Park'ın Desire (Arzu) rolüne ve Donna Preston'ın Despair (Çaresizlik) rolüne dönüşüyle başlıyor.

    Ardından üç yeni ekleme gösteriliyor: Delirium (Çılgınlık) rolünde Esmé Creed-Miles, Destiny (Kader) rolünde Adrian Lester ve The Prodigal/Destruction (Yıkım) rolünde Barry Sloane.

    Hayranların geri dönüşünü heyecanla beklediği “The Sandman” kadrosunda ayrıca Patton Oswalt (Matthew the Rawen), Vivienne Acheampong (Lucienne), Gwendoline Christie (Lucifer), Jenna Coleman (Johanna Constantine), Ferdinand Kingsley (Hob Gadling), Stephen Fry (Gilbert/Fiddler’s Green), Asim Chaudhry (Abel), Sanjeev Bhaskar (Cain), Vanesu Samunyai (Rose Walker) ve Razane Jammal (Lyta Hall) yer alıyor.

    İkinci sezonunun çekimlerinin Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor ve yayın tarihi henüz açıklanmasa da 2025 olarak öngörülüyor. Şu anda yeni sezonun 12 bölümden oluşacağını ve "Season of Mists" ve "Brief Lives" hikayelerini kapsayacağını biliyoruz. Ayrıca Bir Yaz Gecesi Rüyası ve Orpheus'un Şarkısı gibi bağımsız hikayelerden bir seçki de anlatılacak.

    “The Sandman” Gaiman ve dizi sorumlusu Allan Heinberg tarafından yazıldı, yürütücü yapımcılığı David S. Goyer üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top