Hesabım
    1960'ların İkonik Dizisi "The Munsters" Yeniden Çekiliyor

    Universal "The Munsters" dizisinin ve "Car Wash" filminin yeni dizi uyarlamaları için çalışmalara başladı.

    Universal

    Universal Studio Group, 1960'ların klasik sitcom dizisi "The Munsters"ın yeni uyarlaması üzerinde çalışıyor.

    1964'ten 1966'ya kadar yayınlanan "The Munsters" bir grup dost canlısı canavardan oluşan ailenin maceralarına odaklanıyor. Tuhaf ama dürüst bir aile olan Munsterları geri getirmek için, Rob Zombie'nin filmi de dahil olmak üzere bazı yeniden başlatma girişimleri oldu.

    Yeni dizinin çalışmaları, canavar ailesinin 1313 Mockingbird Lane ev adresine atıfta bulunarak "1313" adıyla devam ediyor.

    Proje, Universal'ın Canavar Evreni olan "Universal Monsterverse'te yaşayan ve nefes alan" bir korku dizisi olarak adlandırılıyor ve James Wan, Lindsey Beer, Michael Clear, Rob Hackett ve Ingrid Bisu yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    Beer dizi sorumlusu olarak görev yapacak ama projeye hangi kanalın ya da dijital platformun ev sahipliği yapacağı henüz belli değil.

    Universal'ın dizi olarak geri döndürmeye hazırlandığı diğer bir yapım ise 1976 tarihli komedi filmi "Car Wash". Dizi Washington DC'de geçiyor ve göçmen bir ailenin baba-oğul ile eklektik çalışan grubu arasındaki kuşaksal ve kültürel çatışmalarına odaklanıyor.

    Opey Olagbaju yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaparken, Malcolm D. Lee ve Dominique Telson Universal Television adında yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    2 milyon dolarlık bütçesiyle 14 milyon dolar hasılat elde eden orijinal filmde, Richard Pryor, Bill Duke, The Pointer Sisters ve George Carlin gibi isimler rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top