Hesabım
    Suç ve Gerilim Dizisi "Presumed Innocent"tan Yeni Fragman: Jake Gyllenhaal Başrolde!

    Apple TV+, Gyllenhaal liderliğindeki gerilim dizisinin tam uzunluktaki fragmanını yayınladı.

    Apple TV+, başrolünü Jake Gyllenhaal'un üstlendiği sınırlı dizi "Presumed Innocent"ın fragmanını yayınladı. Scott Turow'un 1987 tarihli ünlü romanından uyarlanan dizi 12 Haziran'da başlıyor.

    Daha önce Harrison Ford'lu bir film uyarlaması da çekilen "Presumed Innocent" Chicago Savcılık Bürosu'nu alt üst eden korkunç bir cinayet davasını anlatıyor.

    Büronun ateşli savcısı Rozat 'Rusty' Sabich (Jake Gyllenhaal), yakın meslektaşı Carolyn Polhemus'un tecavüz ve cinayetinin baş şüphelisidir. Rusty'nin ailesini ve evliliğini bir arada tutmak için mücadele ettiği, dizi takıntı, cinsiyet, politika ve aşkın gücü gibi temaları araştırıyor.

    Gyllenhaal'a eşlik eden Ruth Negga, Rusty'nin eşi olan Barbara Sabich'i canlandırıyor. Bir sanatçı ve galerici olan Barbara'nın hayatı, bu skandalın ve bununla birlikte kamuoyuna çokça duyurulan dava yüzünden altüst olur.

    "Presumed Innocent"ın dizi uyarlamasında yönetici yapımcılığı Gyllenhaal, David E. Kelley, J.J. Abrams, Matthew Tinker, Rachel Rusch Rich, Sharr White ve Dustin Thomason üstleniyor. David E. Kelley senaryoyu uyarladı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor. Bad Robot ve Warner Bros. Television yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top