Hesabım
    George R.R. Martin: Yeni Spin-Off Dizisi "Game of Thrones"tan Çok Farklı Olacak

    Martin, "A Knight Of The Seven Kingdoms" dizisinin "Game Of Thrones"tan farklı bir tonda olacağını söylüyor.

    .

    "Game of Thrones" dünyasının yaratıcısı, yazar George R.R. Martin, önümüzdeki yıl HBO'da yayınlanacak olan yeni spin-off dizisi "A Knight of the Seven Kingdoms" hakkında konuştu.

    Çarşamba günü kişisel blogunda "yeni spin-off Game of Thrones veya House of the Dragon'dan çok daha kısa ve çok farklı bir tonda olacak" diye yazan Martin şöyle ekledi: “Ama burası hâlâ Westeros, yani kimse gerçekten güvende değil.”

    Dizi, Peter Claffey tarafından canlandırılan Sör Uzun Duncan'ın ve Dexter Sol Ansell tarafından canlandırılan genç yaveri Egg'in maceralarını konu alıyor.

    Targaryen soyunun Demir Taht'ı hâlâ elinde tuttuğu ve son ejderhanın hatırasının henüz yaşayan hafızalardan silinmediği bir çağda geçen hikayede, büyük kaderler, güçlü düşmanlar ve tehlikeli maceralar bu beklenmedik ve eşsiz dostları bekliyor.

    Martin, ilk sezonun ilk Dunk-and-Egg kısa romanı The Hedge Knight'taki olayları ele alacağını belirterek şunları söyledi:

    "Dizi gelecek yıl gösterime girecek ve eğer iyi giderse, [Novella #2] Yeminli Kılıç ve [Novella #3] Gizemli Şövalye onu takip edecek. O zamana kadar birkaç Dunk & Egg hikâyesini daha bitirmiş olmayı umuyorum (evet, The Winds of Winter'ı bitirdikten sonra).”

    "A Kinght of Seven Kingsoms" Martin ve Ira Parker tarafından yazılacak, ikili ayrıca yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Şu anda "House of the Dragon"ın dizi sorumlusu olarak görev yapan Ryan Condal, Owen Harris, Sarah Bradshaw ve Vince Gerardis de yönetici yapımcılar arasında yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top