Hesabım
    TOD Dizisi "Zamanın Kapıları" İlk İki Bölümüyle Yayında

    Dizinin 10 bölümden oluşan 1. sezonu 23 Mayıs’ta başladı.

    Dijital Platform TOD’un yeni yerli orijinal dizisi Zamanın Kapıları'nın 10 bölümden oluşan ilk sezonunun ilk iki bölümü yayınlandı. Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu, senaryosunu Büşra Cebe’nin kaleme aldığı TOD ORIGINALS dizisi Zamanın Kapıları her hafta yeni bir bölüm ile platformda yer alacak.

    Geçmişin izlerini taşıyan sırlar ile sürükleyici bir aşk hikayesinin kapılarını aralayacak olan dizinin kadrosunda; Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran,Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı, Elçin Zehra İrem gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

    Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye'nin en büyük iş adamlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı, Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla, Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir..

    Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı kitabından uyarlanan, Türkiye’nin yanısıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanacak olan dizi ilk iki bölümüyle şimdi TOD'da.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top