Hesabım
    Netflix "Kübra"nın 2. Sezon Fragmanını Yayınladı!

    Çağatay Ulusoy başrollü "Kübra" 2. sezonuyla 6 Haziran'da geri dönüyor.

    Netflix, Taylan Biraderlerin, Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarladıkları, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı "Kübra"nın yeni sezon tanıtım fragmanını paylaştı.

    İzleyicileri nefes kesen bir devam macerasına davet eden "Kübra"da, Gökhan karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy’a, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Onur Ünsal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Mehmet Çağrı Çıtanak, Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerden oluşan görkemli bir kadro eşlik ediyor.

    Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan’ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini ‘Semavi’ yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır; yeni çıkmazların içinde, sadece düşman bildikleriyle değil, sevdikleriyle hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir.

    Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda, inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mıdır?

    Hırs, güç, başarı ve insanoğlunun zaaflarını, yapay zeka kavramı üzerinden sorgulatan "Kübra"nın 2. sezonu, 6 Haziran'da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top