Hesabım
    James Gunn "Lanterns" Dizisinden Son Gelişmeleri Paylaştı

    DC Evreni'nin önemli dizilerinden olacak "Lanterns"in yazarlar kadrosu önemli isimlerle oluşturuldu.

    DC Comics

    DC Studios şefi James Gunn, Instagram'da yaptığı bir paylaşımla Max için geliştirilen DCU dizisi "Lanterns" hakkında son gelişmeleri paylaştı.

    Bu paylaşıma göre dizinin arkasındaki yazarlar ekibi tamamlandı ve ekibin başında, "Lost" ve "Watchmen" yazarı Damon Lindelof, "Ozark" showrunnner'ı Chris Mundy ve DC çizgi roman yazarı Tom King yer alıyor.

    Lindeloff, Mundy ve King, dizinin pilot bölümünü yazacak ve genel hikayesini oluşturacak. Dizinin bölüm yazarları arasındaysa, Justin Britt-Gibson (Into The Badlands), Breannah Gibson (Young Love) ve Vanessa Baden Kelly (Animal Kingdom) gibi isimler yer alıyor.

    Gunn'ın 2023 başında duyurduğu DC Evreni projelerinden biri olan "Lanterns", "True Detective" gibi dizilerle benzer şekilde, HBO kalitesini yansıtan büyük bir dizi olarak tanımlanıyor. Yaratıcı kadronun başındaki isimlerden Chris Mundy aynı zamanda "True Detective: Night Country"nin de yazarı ve yürütücü yapımcısıydı.

    "Lanterns"in ayrıca bir bilim kurgu destanından çok dünyada konumlanmış bir soruşturma hikayesi olacağı ve Hal Jordan ile John Stewart karakterlerine odaklanacağı belirtiliyor. Henüz çekim ve yayın takvimi belli değil. "Lanterns"in en erken 2026'da Max ekranlarında olacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top