Hesabım
    Netflix'ten “Ghostbusters” ve “Hotel Transylvania” Dizileri Geliyor

    Sony Pictures Animation, Netflix'te yayınlanacak iki yeni animasyon dizisini duyurdu.

    Sony Pictures Animation

    Netflix Animation'ın Hollywood'daki basın sunumu kapsamında Sony Pictures Animation, popüler serilerine dayanan ve Netflix'te yayınlanması için üzerinde çalışılan iki yeni TV dizisini duyurdu.

    Bunların birincisi "Hayalet Avcıları" serisine dayanan doğaüstü komedi dizisi. Animasyon dizisinin filmlerde yer alan karakterleri mi içereceği yoksa tamamen yeni karakterlere mi odaklanacağı şu anda bilinmiyor. Dizi için tarihi belirlenmedi.

    "Hayalet Avcıları" 1980'lerin sonlarında sevilen "The Real Ghostbusters" dizisi ve daha az bilinen devam dizisi "Extreme Ghostbusters" ile animasyona uyarlanmıştı.

    Ayrıca dört uzun metrajlı “Hotel Transylvania” filminin yan ürünü olan “Motel Transylvania” projesi de yolda. Animasyon dizi resmi olarak hazırlık aşamasında ve 2025 yılında Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

    Dizi, filmlerdeki olayların ardından geçiyor ve baba/kız ikilisi Dracula ve Mavis'i konu alıyor. Karakterler Kaliforniya çölüne gidiyor ve burada hem canavarlar hem de insanlar için yepyeni bir tatil yeri açıyorlar.

    Duyuruda dizinin oyuncu kadrosu hakkında herhangi bir bilgi yer almadığından filmlerdeki isimlerden herhangi birinin geri dönüp dönmeyeceği şimdilik belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top