Hesabım
    Apple TV+'tan Yıldızlar Geçidi Gibi Yeni Sezon Tanıtımı: Severance, Silo, Fly Me to the Moon...

    Apple TV+ merakla beklenen yeni filmlerini, dizilerini ve sevilen dizilerin yeni sezonlarını tanıtan bir video yayınladı.

    Apple TV+

    Apple TV+, 2024 Apple Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı'nda, yeni dizi ve filmlerin yanı sıra çok yakında geri dönecek olan favori yapımlarını da içeren kısa bir tanıtım klibi paylaştı.

    "Severance" ve "Silo" dizilerinin merakla beklenen ikinci sezonlarından ilk görüntüleri içeren klipte "Shrinking" ve "Pachinko"nun ikinci sezonu, "Slow Horses" dizisinin ise dördüncü sezonu tanıtılıyor.

    Ayrıca bu hafta yayınlanacak olan Jake Gyllenhaal liderliğindeki yeni dizi "Presumed Innocent", 19 Temmuz'da yayına girecek olan Natalie Portman'lı mini dizi "Lady in the Lake" de klipte yer alıyor.

    Apple'ın yakında çıkacak yeni filmleri ise adeta yıldızlar geçidi yaşatıyor. Tanıtım videosunu, Scarlett Johansson ve Channing Tatum'un başrolleri paylaştığı romantik komedi "Fly Me to the Moon", Matt Damon ve Casey Affleck'in başrolde olduğu "The Instigators" ve George Clooney ile Brad Pitt'in heyecanla beklenen filmi "Wolfs"tan görüntüler tamamlıyor.

    "Fly Me to the Moon" (Beni Ay'a Uçur) 12 Temmuz'da, "Wolfs" (Yalnız Kurtlar) 20 Eylül'de vizyona girecek. Doug Liman'ın yönettiği "The Instigators" ise 6 Ağustos'ta Apple TV+'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top