Hesabım
    Chris Columbus, Disney+ İçin "House of Secrets"ı Çekecek

    House of Secrets, live-action Disney dizisi olacak.

    Chris Columbus, yazarı olduğu House of Secrets'ı Disney+ için çekmek üzere harekete geçti. Çocuklar için hazırlanan fantastik kitap serisi House of Secrets, bir live-action dizi olarak karşımıza çıkacak. Kitaplar, üç kardeş olan Brendan, Eleanor ve Cordelia'nın hikayesini anlatıyor.

    Harry Potter and The Philosopher's Stone ile Harry Potter ve The Chamber of The Secrets'ın yönetmen koltuğunda bulunan Chris Columbus, Disney ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Yönetmen, Disney+'ta yayınlanmasına karar verilen House of Secrets'ı hayata geçirecek. Bunun için 26th Street Pictures prodüksiyon şirketinden Michael Barnathan ve Mark Radcliffe ile iş birliği yapacak.

    Columbus'un yazarı olduğu çocuk kitabı serisi House of Secrets, Brendan, Eleanor ve Cordelia Walker kardeşlerin hikayesini konu ediniyor. Walker ailesi San Francisco'daki rahat yaşamlarını bırakmaya zorlanırlar. Yeni taşınacakları Viktoryan evin sahibi ise esrarengiz yazar Denver Kristoff olacaktır. Kardeşler evde yaşadıkça kendilerini Kristoff'un romanlarının içinde bulmaya başlayacaklardır ve burada tuzağa düşmüş olacaklardır.

    House of Secrets için henüz bir çekim ya da yayın tarihi belirlenmedi. Dizi, Disney+'ta yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top