Hesabım
    Halsey, Owen Wilson, Kim Kardashian, Jason Sudeikis, Saturday Night Live'de!

    SNL'in 47. sezonunda hangi yıldızları izleyeceğiz?

    Saturday Night Live hayranlarının sevineceği haberler resmi olarak paylaşıldı. Amerika'nın en ünlü ve uzun soluklu skeç show'u Saturday Night Live'in 47. sezonunda yıldız isimler sunucu olarak yerini alacak. Açıklanan isimler arasında Halsey, Kim Kardashian West, Owen Wilson, Rami Malek, Jason Sudeikis, Kacey Musgraves, Young Thug ve Brandi Carlile bulunuyor.

    SNL, 2 Ekim'de ekranlara dönüş yapıyor. Geçtiğimiz sezona Maya Rudolp'un Kamala Harris performansı ve Jim Carrey'nin Joe Biden performansı damgasını vurmuştu. Son olarak Loki'de karşımıza çıkan yıldız oyuncu Owen Wilson, ilk kez SNL'de sunucu olacak. Daha önce program skeçlerinde yer almıştı, ancak sunuculuk görevi üstlenmemişti. 6 Grammy Ödülü sahibi Kacey Musgraves, albümünü tanıtmak ve sanatçı konuk olmak üzere yerini alacak.

    Kim Kardashian West de ilk kez SNL sunucusu olacak. SNL'de birçok kez Kardashian'ın yıldızı olduğu reality show'u Keeping Up with the Kardashians ile dalga geçilmişti. Türk sevgilisi ile bebek sahibi olması ve Türkçe attığı storylerle magazin gündeminden düşmeyen Halsey, If I Can’t Have Love, I Want Power albümünü tanıtmak üzere 4. kez SNL'deki yerini alacak. 

    No Time To Die ile karşımıza çıkacak olan Oscarlı oyuncu Rami Malek, hostlardan biri olacak. Ted Lasso ile gönülleri fetheden Jason Sudeikis de sunucu olacak. Joe Biden karakterini yeniden canlandırabileceği düşünülüyor.

    Saturday Night Live'in 47. sezonu 2 Ekim'de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top