Hesabım
    Derry Girls 3. Sezonu ile Sona Erecek

    İrlanda yapımı Netflix dizisine veda edeceğiz.

    Netflix'in sevilen ancak uzun zamandır haber alınamayan komedi dizisi Derry Girls'ün 3. sezonu için onay resmi olarak verildi. Ancak 3. sezonun final sezonu olacağı açıklandı. Lisa McGee, her zaman planının 3. sezonun ardından veda etmek olduğunu belirtici bir duyuruda bulundu.

    McGee, konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Her zaman planımız 3. sezonla birlikte veda etmekti. Derry Girls bir yetişkinliğe geçiş hikayesi. Beş gülünç ergenin yuva dedikleri yerin de değişmesiyle ve Kuzey İrlanda'nın umut vaat eden bir döneme girmesiyle birlikte yavaş, çok yavaş yetişkin olmasını takip ediyor. Tüm bunlar içerisinden geçtiğimiz küçük bir zaman yolculuğu penceresiydi. Derry Girls, geldiğim yere ve beni ben yapan insanlara yazdığım bir aşk mektubuydu. Bunu kaleme almak bir onurdur ve kayda geçen her şey için sonsuza kadar gurur duyacağım. Arkamızda duran Derry ve Kuzey İrlanda halkına teşekkür ederim."

    Derry Girls, 1990'larda Kuzey İrlanda'da çatışmaların yaşandığı dönemde bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Katolik ve Protestanlar arasında sorunların yaşandığı dönemde Erin, Orla, Clare, Michelle ve James bir Katolik lisesinde okumaktadır. Siyasi çatışmaların ortasında kalan gençler, ergenlik sorunlarıyla başa çıkmaya çalışırken kendilerini türlü maceraların içinde bulur.

    Derry Girls, başrolünde Saoirse-Monica Jackson, Louisa Harland, Nicola CoughlanJamie-Lee O’Donnell ve Dylan Llewellyn'i bulunduruyor. Dizi sayesinde Nicola Coughlan gibi bir yetenek, tüm dünyayla tanışma fırsatı yakaladı. Oyuncu, Bridgerton'a transfer olarak kariyerinde ilerledi ve ilerlemeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top