Hesabım
    Tiger King 2. Sezon Gelecek Yıl Netflix'te!

    Olay yaratan belgesel dizi Tiger King'den yeni haberler var.

    2020 yılına damgasını buran Tiger King ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Netflix'te yayınlanan belgesel dizi Tiger King'in 2. sezonu geliyor. Streaming platformunun vaatleri arasında, Tiger King 2. sezonun ilk sezondan daha çılgınca olacağı bulunuyor. Belgesel, 2022'nin ilk aylarında izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.

    Tiger King 2'nin yönetmen koltuğuna Eric Goode ve Rebecca Chaiklin oturacak. Chris Smith ve Fisher Stevens ise yürütücü yapımcı görevini üstlenecek. Belgeselin devamında bir kez daha Carol Baskins, Jeff Lowe ve tabii Joe Exotic'i göreceğiz.

    Belgesel dizinin konusu ise şöyle: Eli silahlı, çok eşli bir country şarkıcısı olan Joe, büyük kedilere ilgisi olan bir adamdır. Oklahoma'da bir yol kenarı hayvanat bahçesi işleten Joe ve onun gibi büyük kedilere karşı tutku besleyen uyuşturucu baronları, dolandırıcılar ve tarikat liderlerinden oluşan topluluğun hayatı oldukça karmaşıktır. Carole Baskın adında bir büyük kedi barınağı sahibi ve hayvan aktivistinin onların işini engellemeye çalışması, işlerin karanlık bir hal almasına neden olur. Meydana gelen rekabeti engellemek için harekete geçen Joe, kiralık katil tutmaya karar verir. Ancak bu durum Joe'nun tutuklanmasına neden olacaktır.

    Netflix'in açıklamalarına göre platform, 2022 yılının başlarında tam bir belgesel dizi ve film cenneti olacak. The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, The Tinder Swindler, Trust No One: The Hunt for the Crypto King ve Bad Vegan da hemen hemen aynı tarihlerde gösterimini yapacak. Geçen yılın önemli açıklamalarından biriyle birlikte Joe Exotic'in hayatı, diziye aktarılacaktı. Dizinin başrolünde ise Nicolas Cage yer alacaktı. Ancak Tiger King'in popülerliğinin zamanla azalması, bu dinamizmin ayakta tutulamaması gibi nedenlerle proje iptal edildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top