Hesabım
    Paramount "Grease: Rise of the Pink Ladies" İçin Başrol Arıyor!

    Rydell Lisesi'ne dönüş yapıyoruz!

    Paramount+, Grease'in geçmişine götüren dizisi Grease: Rise of The Pink Ladies için harekete geçti. Şirket, dizinin oyuncu alımları için açık çağrıda bulundu. Grease: Rise of The Pink Ladies dizisinni başrol oyuncuları için arayışlar resmi olarak başladı.

    John Travolta ve Olivia Newton John başrollü orijinal Grease filminde Pink Ladies ekibinde Rizzo, Frenchie, Marty, Jan ve Sandy yer alıyordu. Ama Grease: Rise of The Pink Ladies dizisinde, The Pink Ladies'in nasıl ortaya çıktığına dair bir hikayeyle karşılaşacağız. Dizinin yaratıcılığını ve yazarlığını Annabel Oakes üstlenecek. Grease: Rise of The Pink Ladies dizisi 10 bölümden oluşacak. Marty Bowen ve Adam Fishbach, Grease: Rise of The Pink Ladies'in yürütücü yapımcısı olacak.

    Dizinin ana konusu şu şekilde açıklandı: "Orijinal Grease'den 4 yıl öncesinde rock'n roll'un hakimiyetinden, T-Birds'ün okulun en havalıları olmasından önce, okulun ötekileştirilen kızları kendi eğlencelerini yaratmak üzere birleşir. Yarattıkları atmosfer, tüm okulu değiştirecektir."

    Grease: Rise of The Pink Ladies'in oyuncuları için müzikal yeteneği olan isimler aranıyor. 18 yaş ya da daha büyük yaş aralığındaki kadın oyunculardan seçim yapılacak. Belirtilenlere göre tüm cinsel yönelimler, cinsel kimlikler, vücut tipleri, etnik kökenler, ırklar, uluslar ya da dinlerdeki oyuncular değerlendirmeye alınacak.

    Dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top