Hesabım
    The Witcher 2. Sezon Görselinde Vesemir'i Tanıyoruz!

    Vesemir'i Kim Bodnia canlandırıyor.

    Netflix'te yayınlanan The Witcher dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 25 Eylül tarihinde Netflix etkinliği TUDUM'ın düzenlenmesiyle birlikte, diziden yeni ayrıntılar paylaşıldı. Bu ayrıntılardan biri de Vesemir ile ilgili görsellerin paylaşılması oldu. Kim Bodnia'nın canlandırdığı Vesemir'i yakından tanıyoruz.

    Vesemir karakterinin hikayesi yakın zamanda The Witcher: The Nightmare of The Wolf anime filmi aracılığıyla anlatılmış ve büyük beğeni toplamıştı. Kaer Morhen'deki School of The Wolf'a yapılan saldırıda sağ çıkan Witcher'ı Vesemir, Geralt'ı küçük yaşlarda yanına alıp eğitmişti. Geralt'ın mentoru olarak tanınan Vesemir, Andrzej Sapkowski'nin kaleme aldığı kitaplarda ve oyun serisinde yer alıyor. Bu yapımlarda da Vesemir'in rolü, özellikle Geralt'ın Ciri'yi Kaer Morhen'e getirmesinden sonra çoğalıyordu. Vesemir, Ciri'nin bir Witcher olması için yardım eder ve Geralt'ın da iyi bir baba olması için yol gösterir.

    Lauren Schmidt Hissrich'in yaratıcısı olduğu The Witcher'ın dünyası genişlemeye devam ediyor. Henry CavillAnya Chalotra ve Freya Allan'ın başrolünü paylaştığı The Witcher'a önce The Witcher: The Nightmare of The Wolf anime filmi çekildi. Ardından da The Witcher: Blood Origin dizisi için çalışmalara başlandığı duyuruldu. The Witcher 2. sezonu ise 17 Aralık tarihinde Netflix üzerinden yayın hayatına başlayacak.

    The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top