Hesabım
    Show TV Dizisi "Üç Kuruş"tan Fragman!

    Üç Kuruş, yakında yayın hayatına başlayacak.

    Çukur dizisiyle bağlantılı olacağı bilinen ve final bölümünde duyurusu yapılan Üç Kuruş'tan fragman paylaşıldı. Show TV'de yayınlanacak olan Üç Kuruş'un başrolünde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç bulunuyor. 

    Pazartesi günleri yayınlanacağı duyurulan Üç Kuruş dizisinden resmi bir fragman paylaşıldı. Dizi, suçluların ve kanundan yana olanların çatışmasını anlatacak gibi görünüyor. Dizi, bir seri katil olan İrfan'ın hikayesini anlatacak. Katil, kurbanlarını katlettikten sonra üzerlerine üç kuruş atarak imzasını bırakıyordur. Üç Kuruş'un diğer ana karakterlerinden biri ise Kartal olacak ve ailesi ile onun etrafında hikaye kurulacak. 

    Üç Kuruş'un oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un yanı sıra Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Aytaç Uşun, Damla Makar ve Burak Altay yer alıyor. İrfan karakterini ise Diren Polatoğulları canlandırıyor. Uraz Kaygılaroğlu'nun Üç Kuruş dizisi için yaptığı yeni imajı dikkatleri topluyor.

    Üç Kuruş'un yaratıcısı Sinan Öztürk olarak biliniyor. Öztürk'ü aynı zamanda Çukur'dan tanıyoruz. Üç Kuruş'un yayın tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top