Hesabım
    Diego Luna, "Andor" Çekimlerinin Bittiğini Açıkladı

    A Star Wars Story: Rogue One'ın geçmişine götüren Andor dizisinin çekimleri tamamlandı.

    Star Wars dünyasının merakla beklenen dizilerinden biri olan Andor'dan yeni haberler var. Diego Luna'nın yıldızı olduğu Andor dizisinin çekimlerinin tamamlandığı açıklandı. Çekimleri Londra'da yapılan Andor, Rogue One: A Star Wars Story'nin geçmişini anlatacak ve Cassian Andor'a odaklanacak.

    Disney+'ta yayınlanmasına hazırlanan Andor dizisi, 2022 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacak. Diego Luna'nın sözlerine göre ise dizinin çekimleri tamamlandı. Luna, dizinin yıldızı olmasının yanı sıra yürütücü yapımcı görevini üstleniyor. Söylediklerine göre Andor'da tanıdık yüzleri göreceğiz. Ancak spoiler vermek istemediği için Luna konuşmasını yarıda kesti.

    Bildiklerimize göre Forest Whitaker'ı yeniden Saw Gerrera rolüyle göreceğiz. Jimmy Smits'in canlandırdığı Bail Organa'yı da izleme olasılığımızın olduğu biliniyor. Donnie Yen ve Riz Ahmed konusunda bir açıklama yapılmasa da Andor'da yer alması istenen isimler arasında yer alıyorlar.  Andor'un oyuncu kadrosunda yer alacağı resmileşen yıldızlar Adria Arjona, Stellan Skarsgård, Denise Gough, Tony McCarthy, Fiona Shaw, Genevieve O'Reilly, Robert Emms, Kyle Soller'dan oluşuyor.

    Cassian Andor'u hedefine alan Andor dizisi 12 bölümden oluşacak. Yakın zamanda Star Wars dünyasından Obi Wan Kenobi dizisinin de Disney+'ta gösterimini yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top