Hesabım
    The Boys Spin-off Dizisi İçin Yeşil Işık Yakıldı!

    Amazon'un sevilen anti kahraman dizisi The Boys'a spin-off dizisi geliyor.

    Bir süre önce The Boys dizisinin 3. sezon çekimlerinin tamamlandığı duyurulmuştu. Şimdi ise Amazon'un The Boys spin-off dizisine yeşil ışık yaktığı açıklandı. Henüz resmi adı açıklanmayan proje, bir üniversitede geçecek ve genç süper kahramanları odağına alacak.

    The Boys dizisi, Vought isimli bir süper kahraman şirketini odağına alıyor. Süper kahramanlığın bir mesleğe dönüştüğü dizide, kahramanlarımızı tamamen yozlaşmış bir şekilde buluyoruz. Sadece şöhrete, güce, statüye ve paraya odaklanan 7 süper kahraman, şirket tarafından seçiliyor ve tüm ülkeyi sözde koruma yetkisi veriliyor. Suplerimizin neden olduğu birbirinden korkunç olaylara şahit olan The Boys ekibi ise onlara süper güçsüz bir şekilde karşı koyuyordur. Vought'ın bazı süper kahramanlarından aldıkları yardımlarla birlikte The Boys ekibi o kadar da güçsüz değildir.

    Şimdi ise diziye bir spin-off yapımı geliyor. Spin-off'un üniversiteye giden genç süper kahramanlara odaklanacağı bilinenler arasında yer alıyor. Gençler süper kahraman olabilmek için çeşitli testlerden geçiyorlardır. Fiziksel, cinsel, ahlaki sınırlarını zorlayan bu testler, onların en iyi şehirlere yerleşmelerini sağlayacaktır. Dizinin bir bakıma Hunger Games'e benzeyeceği söyleniyor. Diğer yandan da sıradan bir gençlik dizisine benzeyecek. Spin-off'un oyuncu kadrosunda Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Shane Paul McGhie, Aimee CarreroReina Hardesty ve Maddie Phillips gibi isimler yer alacak.

    Michele Fazekas ve Tara Butters, The Boys spin-off'unun showrunner'ı olarak görev alacak. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson ve Michaela Starr ise yürütücü yapımcı olacak. Yeni diziyle birlikte bir Vought evreninin yaratılması planlanıyor. 

    The Boys dizisinin 3. sezonuyla ne zaman izleyici karşısına çıkacağı şu an için bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top