Hesabım
    Curb Your Enthusiasm 11. Sezonundan Teaser Yayınlandı

    Curb Your Enthusiasm, yakında HBO Max'te.

    Larry David'in yaratıcısı olduğu ve başrolünü üstlendiği efsanevi komedi dizisi Curb Your Enthusiasm'dan yeni bir teaser yayınlandı. Curb Your Enthusiasm'ın 11. sezonu için hazırlıklar sürüyor. Dizinin showrunner'ı Jeff Schaffer'ın söylediklerine göre yeni sezon Larry'nin pandemi ile başa çıkma sürecini konu edinecek.

    Schaffer sözlerine şöyle devam etti: "Pandeminin yaşandığı bir gerçeklikle yaşamanın bir yolunu bulduk. Pandemiyi işaret ediyoruz ve onunla ilgili hikayeler yazıyoruz. Ama tam olarak beklemeniz gereken şey bu değil." Curb Your Enthusiasm'ın 10. sezonu 4 Emmy adaylığına layık görülmüştü. Aday olduğu kategorilerden biri de En İyi Komedi Dizisi olmuştu. 

    Curb Your Enthusiasm, her şeye sahip olan bir adamın başına gelen olayları konu ediyor. Larry David, bir insanın mutlu olabileceği her şeye sahip. Sevgi dolu bir eş, iyi arkadaşlar, başarılı bir kariyer ve harika bir ev. Peki onun hayatında yanlış giden ne olabilir ki?

    Açıklamalara göre Richard Lewis, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Curb Your Enthusiasm'ın 11. sezonunda yer almıyor. 3 ameliyat geçiren Lewis, bir bölümde görülebilir. Söylenenlere göre Curb Your Enthusiasm, 12. sezonuyla sona erecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top