Hesabım
    Archer'a 13. Sezon Onayı Geldi!

    Animasyon dizisi Archer, 13. sezonunda kaldığı yerden devam edecek.

    Animasyon türündeki yetişkin dizisi Archer'ın 13. sezonu için onay resmi olarak geldi. İzleyiciler ve eleştirmenlerden gelen olumlu yorumlar, Archer'a 13. sezonu kazandırdı. Emmy adaylığı bulunan ve birçok ödüle layık görülen Archer, kaldığı yerden devam edecek.

    Adam Reed'in yaratıcısı olduğu Archer dizisi ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Dizinin 13. sezonu için resmi olarak onay verildi. 13. sezon ile birlikte Jessica Walter'ın seslendirdiği Malory karakterine ne olacağı netleşecek. Walter, yakın zamanda vefat haberiyle üzmüştü. Reed'in planları arasında karaktere başka birinin seslendirmesiyle hayat verilmesi ya da Malory'nin senaryodan tamamen çıkarılması bulunuyor. 2015 yılında da George Coe hayatını kaybetmiş ve seslendirdiği karakter olan Woodhouse, Archer'dan çıkarılmıştı.

    Archer'ın ana seslendirme kadrosunda H. Jon Benjamin, Aisha Tyler, Judy Greer, Chris Parnell, Amber Nash, Adam Reed ve Lucky Yates yer alıyor. Yıllardır tüm türleri birbiriyle harmanlayan Archer dizisi, ilhamını James Bond'dan alıyor. 12. sezonda ise ekibi, Uluslararası İstihbarat Teşkilatı tehdit ediyor. 12. sezonun ilk 2 bölümü 25 Ağustos'ta yayınlandı. Bölümleri haftalık olarak FX'te izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

    8 bölümden oluşan 13. sezon ise 2022'de ekranlarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top