Hesabım
    Lily Rose Depp, HBO Dizisi "The Idol"a Katıldı

    The Weeknd, The Idol'un ortak yürütücü yapımcısı olacak.

    Johnny Depp ve Vanessa Paradis'in kızı olarak tanınıp kendine bir oyunculuk kariyeri çizen Lily Rose Depp, HBO dizisi The Idol'ın oyuncu kadrosuna katıldı. Dizinin yürütücü yapımcısının ünlü müzisyen  Abel 'The Weeknd' Tesfaye olduğu biliniyor. The Idol, bir müzisyenin hikayesini anlatacak.

    The Idol'ın ekibinde Euphoria ile başarı yakalayan Sam Levinson da bulunuyor. The Idol, Los Angeles'ta geçecek ve kadın bir pop müzisyeninin hikayesini anlatacak. Genç kadın, bir club'ın sahibiyle romantik bir ilişki içerisine girecektir. Şimdilik HBO'dan resmi bir açıklama gelmedi. Joseph Epstein, The Idol'ın showrunner'ı ve senaristi olarak görev alacak. The Weeknd, The Idol'da  Reza Fahim ile birlikte yürücü yapımcı rolü üstlenecek. 

    Lily Rose Depp'in 2014 yılında rol aldığı Tusk filminden bugüne bir oyunculuk kariyeri çizdiği biliniyor. Depp, Yoga Hosers, King, La Danseuse, L'homme fidele gibi yapımlarda izleyici karşısına çıktı. The Idol, Depp'in ilk televizyon denemesi olacak. The Weeknd'in ise Safdie Kardeşler imzalı Uncut Gems'de kısa bir oyunculuk deneyimi bulunuyor. Ayrıca Robot Chicken ve American Dad gibi animasyon dizilerin seslendirmesini üstlenmişti.

    Sam Levinson'ın Euphoria için yaptığı anlaşma gereği, The Idol için işleri daha ağırdan alması gerekecek. Dizi için şimdilik herhangi bir prodüksiyon tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top