Hesabım
    The Umbrella Academy 3. Sezon Otel Oblivion'da Geçecek

    Netflix'in sevilen dizisi The Umbrella Academy'nin yeni sezonu, 2022 yılı içerisinde yayınlanacak.

    Steve Blackman'in yaratıcısı olduğu The Umbrella Academy'den yeni detaylar paylaşıldı. Netflix'te yayınlanan dizi, 3. sezon prömiyerini yapmaya hazırlanıyor. Açıklamalara göre yeni sezon Hotel Oblivion'da geçecek ve 2022 yılı içerisinde yayın hayatına başlayacak.

    The Umbrella Academy'deki ekibimiz, hiçkimsenin kaçamadığı otele giriş yapmaya hazırlanıyor. Duyuru, Netflix'te yer alan dizinin sayfası üzerinden yapıldı. Hotel Oblivion'un The Umbrella Academy çizgi romanlarının 3. serisinin adı olduğu biliniyor. Henüz 3. sezon hakkında çok fazla bir bilgi bulunmuyor. Steve Blackman ve Michelle Lovretta'nın kaleme aldığı The Umbrella Academy 3. sezon 1. bölümün adının "Meet The Family" olacak. Diğer bölümlerin isimleri ise şöyle: “The World’s Biggest Ball of Twine”, “Pocket Full of Lightning”, “Kugelblitz”, “Kindest Cut”, “Marigold”, “Auf Wiedersehen”, “Wedding at the End of the World”, “Six Bells”, "Oblivion.”

    Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya gelirler.

    The Umbrella Academy 3. sezonun oyuncu kadrosunda Elliot Page, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Ritu Arya ve Aidan Gallagher yer alıyor. Ayrıca Tom Hopper'ın Luther/Spaceboy olarak dizide yer alacağı biliniyor.

    The Umbrella Academy 3. sezon 2022'de Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top