Hesabım
    Korku Komedi Antolojisi "Just Beyond"dan Fragman!

    Disney+, Just Beyond'dan yepyeni bir fragman paylaştı.

    Disney+, bir korku komedi antolojisi olarak Just Beyond'u hayata geçirdi. R.L. Stine'in grafik romanlarından uyarlanan Just Beyond'dan resmi bir fragman paylaşıldı. Dizi 8 bölüm halinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Just Beyond'un her bir bölümü farklı fantastik hikayeleri ve kabusları anlatacak. Disney, Ekim ayında Cadılar Bayramı'na özel olarak Hallowstream isimli bir kategori oluşturuyor. Just Beyond da Hallowstream'e dahil edilecek. Just Beyond'un fragmanında, klasik fantastik yapımlarda olduğu gibi farklı bir dünyanın varlığıyla karşı karşıya kalıyoruz. Cadılar, hayaletler, katiller, uzaylılar ve daha fazlası bu dünyada var.

    Just Beyond, R.L. Stine'in yaratıcısı olduğu ve BOOM! Studios bünyesinde çıkarılan çizgi romanlardan uyarlandı. 20th Television ve Disney Stüdyoları dizinin yapımcılığını üstlendi. Just Beyond'da Gabriel Bateman, Cedric Joe, Nasim Pedrad, Riki Lindhome, Gabriel BatemanHenry Thomas ve Rachel Marsh gibi yıldız oyuncular bulunuyor. The Lego Batman Movie'de imzası bulunan Seth Grahame-Smith, Just Beyond'un yaratıcısı olarak görev üstleniyor.

    Yakın zamanda R.L. Stine'in imzası bulunan Fear Street, üç farklı film olarak Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkmıştı. Yazar, şimdi de Disney ile iş birliği yapıyor. Just Beyond, 13 Ekim tarihinde Disney+'taki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top