Hesabım
    Billions 6. Sezonundan Yeni Fragman!

    Billions'ı daha fazla beklemeyeceğiz!

    Andrew Ross SorkinBrian Koppelman ve David Levien'in yaratıcısı olduğu sevilen dizi Billions'ın 6. sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Showtime kanalı fragmanın yanı sıra yeni sezon yayın tarihini de paylaştı. Paul Giamatti ve Damian Lewis başrollü dizi, Ocak ayı içerisinde izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.

    Hırslı, başarılı yatırımcı Bobby Axe Axelrod ile zeki ve yüksek mertebedeki hükümet avukatı Chuck Rhodes arasındaki çatışmaya odaklanan Billions'un 5. sezon çekimleri coronavirüs engeline takılmıştı. Sezonun ilk birkaç bölümü 2020'nin Mayıs ayında yayınlanmaya başlanırken, kalan bölümler Eylül ayında yayın hayatına devam etti. Billions'ın 6. sezonu için ise bu kadar çok beklemek gerekmeyecek. 3 Ekim tarihinde sezon finalini yapan Billions'ın 6. sezonu 23 Ocak 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

    Billions'ın yeni fragmanında Corey Stoll'un canlandırdığı Mike Prince karakterinin ön plana taşındığı görülüyor. 5. sezonun ardından Stoll, dizi ekibine katılmıştı. Billions'ın yeni sezonunda Axe, hikayeden ayrılıyor. Mike Prince'in statüsü kesinleştiği için Chuck'ın yeni stratejiler geliştirmesi gerekecektir. Dizinin oyuncu kadrosuna bu sezon boyunca Paul Giamatti ve Corey Stoll'un yanı sıra David CostabileAsia Kate DillonCondola Rashad ve Jeffrey DeMunn gibi isimleri izleyeceğiz.

    Billions, 23 Ocak 2022'de kaldığı yerden devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top