Hesabım
    Shang-Chi Yönetmeni Destin Daniel Cretton, "American Born Chinese" Dizisi Çekiyor

    American Born Chinese dizi yakında Disney+'ta olacak.

    Marvel için çektiği Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin ardından başarı yakalayan Destin Daniel Cretton'ın yeni projesi bir dizi olacak. American Born Chinese ismini alan dizi, yakında Disney+'ta yayın hayatına başlayacak.

    American Born Chinese dizisi Gene Luen Yang'ın yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan uyarlanarak ekranlara aktarılıyor. Bir komedi aksiyonu dizisi olan American Born Chinese, Jin Wang'ın hikayesini anlatıyor. Jin, Çin'den Amerika'ya göçmen olarak gelen ailesiyle birlikte yaşıyordur. Amerika'nın sıradan bir lisesinde berbat sosyal yaşamıyla mücadele veren bir öğrencidir. O yılın ilk okul gününde yabancı bir öğrenciyle tanışır. Böylece Jin hiç istemeden mitolojik Çin tanrılarının savaşına katılır. 

    Açıklamalara göre başarılı yönetmen Destin Daniel Cretton'a yürütücü yapımcı olarak Bob's Burgers'dan tanıdığımız Emmy ödüllü Kelvin Yu ve Legion, Westworld gibi yapımlarda imzası bulunan Charles Yu eşlik ediyor. Dizinin başrolünde ve diğer oyuncuları arasında kimlerin yer alacağı bilinmiyor. Destin Daniel Cretton American Born Chinese'in yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

    American Born Chinese için şimdilik bir Disney+ yayın tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top