Hesabım
    Succession'ın 3. Sezonundan Yeni Klip!

    HBO Max, Succession'dan yeni bir klip paylaştı.

    Roy ailesinin entrika ve mizah dolu hikayesini anlatan Succession'ın 3. sezonu merakla bekleniyor. Yayın tarihine yalnızca birkaç gün kalan Succession'dan yeni bir klip paylaşıldı. Emmy ödüllü dizinin klibi, HBO Max yeni sezon launch'ı kapsamında paylaşıldı. Succession'ın yanı sıra Peacemaker ve House of Dragon dizilerinden de yeni videolar izleyici karşısına çıktı.

    Klipte Succession'ın 2. sezon finalinin hemen ardından yaşanan sonuçları görüyoruz. Kendall Roy'un ailesini şoka sokan basın toplantısı açıklamalarının sonrasını takip ediyoruz. Kendall, klipte savaş başlattığını vurgulamasıyla birlikte binadan dışarı çıkıyor. 

    Succession'ın 3. sezonunda Jeremy StrongSarah SnookAlan RuckNicholas BraunBrian CoxKieran Culkin ve Matthew Macfadyen'in yanı sıra Peter Friedman, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Arian Moayed, Zoë Winters, Jeannie Berlin, Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Adrien Brody, Hope Davis ve Dasha Nekrasova'yı izleyeceğiz.

    Succesion'ın ilk sezon konusu ise şöyle: Jesse Armstrong’un yaratıcısı olduğu dizide New York’ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesi para, güç, siyaset ve aile değerleri ekseninde ele alınıyor. Jesse Armstrong'un yaratıcısı olduğu ve ortalığı kasıp kavuran dizi Succession, 17 Ekim tarihinde HBO ve HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top