Hesabım
    "And Just Like That"ten Tanıtım Videosu Paylaşıldı!

    Sex and The City devam dizisi And Just Like That'ten yeni bir video yayınlandı.

    New York'un en havalı kadınları And Just Like That'de yeniden bir araya geliyor. HBO Max'in bugünkü launch'ında Sex and The City devam dizisi And Just Like That'ten yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Videoda Sarah Jessica Parker, And Just Like That'in yayın tarihini açıklıyor.

    Yıldız oyuncu Sarah Jessica Parker'ın açıklamasına göre And Just Like That, Aralık ayı içerisinde izleyicilerinin karşısına çıkacak. HBO Max üzerinden yayınlanacak olan dizinin tanıtım videosunda kamera arkası görüntüleri izliyoruz. Videoda Miranda'nın gri saçlarını, Charlotte'un köpek gezdirmesini izliyoruz. Parker'ın duyuru yapması ve öpücük atmasıyla video sona eriyor. Dizide Kim Cattrall'ın karakteri olan Samantha'nın yer almaması dikkatleri çekiyor. Samantha dizinin en sevilen karakterlerinden biri olmasına karşın, Cattrall ve diğer oyuncular arasında Sex and The City'nin tüm sezonları boyunca soğuk rüzgarlar esiyordu.

    And Just Like That 10 bölümden oluşacak. HBO, orijinal Sex and The City dizisini 1998 ile 2004 yılları arasında yayınlamıştı. O dönemde büyük başarı yakalayan dizi onlarca ödüle layık görülmüştü. Sex and The City, bir köşe yazarı olan Carrie Bradshaw'un yazılarına konu yaptığı ilişkileri gözler önüne seriyordu. 

    And Just Like That'te seks ve feminizm tartışmalarını fazlasıyla göreceğiz. Modern dönem ile 1990'lı yıllar arasındaki bariz farklar dizide gözler önüne serilecek. Ama bunun başarılı bir şekilde aktarılıp aktarılmayacağı bilinmiyor. Sex and The City'nin yıldız oyuncuları  Sarah Jessica ParkerKristin Davis ve Cynthia Nixon'ın yanı sıra Chris NothDavid Eigenberg ve Evan Handler'ı And Just Like That'te izleyeceğiz.

    Dizinin Aralık ayının hangi gününde yayın hayatına başlayacağı şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top