Hesabım
    Jessica Biel, Elisabeth Moss'un Yerine "Candy"nin Katili Olacak

    Candy dizisinde oyuncu değişikliğine gidildi.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde yapılan açıklamaya göre Amerikan tarihinde önemli yere sahip olan Betty Gore'un ölümünün suçlusu Candy Montgomery'nin hikayesini anlatacak olan Candy dizisinin başrolü değiştirildi. Elisabeth Moss, Candy Montgomery'ye hayat verecekti. Oyuncunun yerini Jessica Biel aldı.

    Betty Gore cinayeti 1980 yılında işlenmişti. Bir kilisenin cemaatleri arasında bulunan Candy Montgomery, sevgi dolu bir ortamda kocasıyla birlikte yaşıyordur. Banliyölerde hayatını sürdüren kadın, kiliseye gelen arkadaşı Betty Gore'u bir baltayla saldırarak öldürür. Bunun nedeni ise yıllardır akıllarda kalan bir soru işaretidir. Açıklamalara göre Elisabeth Moss, programındaki yoğunluk nedeniyle Candy dizisinden ayrıldı. Yerine ise The Sinner'da başarı yakalayan Jessica Biel geçti. 

    Robin Veith, Nick Antosca ile birlikte Candy'nin yaratıcısı olarak yerini alıyor. Michael Uppendahl, Candy'nin pilot bölümünü yönetiyor. Henüz dizide Candy Montgomery'nin kocasını ya da Betty Gore'un kocasını kimin canlandıracağı açıklanmadı. Candy dizisi Hulu bünyesinde izleyici karşısına geçecek. Ayrıca HBO Max de bir Candy Montgomery dizisi için sipariş verdi. O dizide ise başrolü Elizabeth Olsen ve Lily Rabe üstlenecek.

    Candy dizisi için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top