Hesabım
    HBO Max, 2022'de Türkiye'ye Geliyor!

    HBO Max'i artık Türkiye'den izleyebileceğiz.

    Geçtiğimiz gün düzenlenen HBO Max Avrupa launch'ında birçok popüler dizilerden resmi tanıtımlar yayınlandı. Ayrıca HBO Max, 2022 yılında hangi ülkelerde izleyicilerine açılacağını açıkladı. 2022 yılında HBO Max'in geleceği ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor.

    Dünyanın en popüler dijital platformlarından biri haline gelen HBO Max, 2022 yılından itibaren Türkiye, Yunanistan, Estonya, İzlanda, Letonya, Litvanya ve Hollanda'ya geliyor. Ayrıca HBO Max genel müdürü Christina Sulebakk'ın yaptığı açıklamaya göre Türkiye'nin de dahil edildiği Avrupa ülkelerinde, WarnerMedia filmlerinin vizyona girmesinden 45 gün sonra yapımlar HBO Max üzerinden izlenebilir olacak.

    Yakın zamanda aynı açıklamalar Asya ülkeleri için de yapılmıştı. Duyuruya göre HBO Max'in hedefinde 2026 yılına kadar 190 ülkeye ulaşabilmek bulunuyor. Geçtiğimiz gün yapılan açıklamayla birlikte HBO Max'in yayında olduğu Avrupa ülkeleri 27 olacak. İskandinav ülkelerinde platformun aylık ücreti düşürülecek. İspanya ve Andorra'da ise aynı olacak. Genel olarak ücretlerin 10$ civarında olduğu biliniyor. Ülkemizde ise dolar kuru nedeniyle bunun yansımasının ne olacağı tartışılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top