Hesabım
    Squid Game'in Korkunç Bebeği Müzede Sergileniyor

    Squid Game'de unutamayacağımız bir şey varsa o da bu bebektir...

    Squid Game dünya çapında Netflix'in en önemli işlerinden biri haline geldi. Güney Kore yapımı dizinin ikona dönüşen korkunç bebeği ise akıllara kazındı. Squid Game'in yayınlanmasının hemen ardından temalı kafe açılması tartışma konusu olurken, dizinin korkunç bebeğinin müzede sergilenmeye başladığı açıklandı.

    Sarı t-shirt'ü, turuncu elbisesi, iki kuyruklu saçlarıyla korkunç küçük bir çocuk imajı yaratan Squid Game bebeği, Güney Kore'nin kırsal bölgesindeki bir müzeye taşındı. Macha Land adındaki müze, esasen bir at arabası müzesi. Bu nedenle korkunç bebek, müzenin dış kısmında geçici olarak bekletiliyor. Jincheon bölgesinde bulunan köy, at taşımacılığıyla ünlü olarak biliniyor. Esasen bebeğin müze dışında sergilenmesinin bilinçli olarak yapılmadığı söyleniyor. Ancak bebeğin dışarıda konumlanması, ilgileri daha büyük bir şekilde çekmeyi başarıyor.

    Dizinin konusu ise şöyle: Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara cazipi bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcük riskleri vardır. 9 bölümlük kaostan oluşan dizi için Netflix daha önce de benzer bir tanıtım hazırlamıştı. Bebeğin replikası yaptırılmış ve şehrin ortasında sergilenmişti.

    Dong-hyuk Hwang yaratıcılığındaki Squid Game'in 1. sezonu Netflix üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top