Hesabım
    Fantastik Dizi Locke & Key'in 2. Sezonundan Yeni Fragman!

    Netflix dizisi Locke & Key'den yepyeni bir fragman paylaşıldı.

    Netflix'in sevilen fantastik dizisi Locke & Key'den yeni bir fragman paylaşıldı. Joe Hill ve Gabriel Rodriguez'in yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan uyarlanan Locke & Key'in 2. sezonu, Ekim ayı içerisinde Netflix'teki yerini alacak.

    Locke & Key'in yeni fragmanında Nina Locke'un eşini kaybetmesiyle başa çıkmaya çalıştığını görüyoruz. Çocuklar ise evde buldukları sihirli anahtarları denemeye devam ediyorlar. Tyler, Kinsey ve Bode, anahtarların nereden geldiğini ve ne gibi tehlikeler barındırdığını çözmeye çalışıyorlar. 

    Locke & Key'in 1. sezonu babalarının öldürümesinden sonra Maine'deki eski evlerine dönen 3 kardeşin hikayesini anlatıyordu. Kardeşler eve döndükten bir süre sonra, onlara birçok güç ve yetenek veren mucizevi anahtarları oldığunu fark ederler. Fakat bir şeytanın bu anahtarların peşinde olduğunu ve ona ulaşana kadar da durmayacağını henüz bilmiyorlardır.

    Carlton Cuse ve Meredith Averill'in yaratıcısı olduğu Locke & Key'in oyuncu kadrosunda Darby Stanchfield, Connor JessupEmilia Jones ve Jackson Robert Scott yer alıyor. Ayrıca 2. sezonun kadrosunda Petrice Jones, Bill Heck, Thomas Mitchell Barnett, Coby Bird, Jesse Camacho, Asha Bromfield, Griffin Gluck, Hallea Jones, Aaron Ashmore, Liyuo Abere, Brendan Hines karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    Fragmanda görülen yeni anahtarın çizgi romanlarda yer almadığı biliniyor. Bu durumda karşımıza nasıl olayların çıkacağını tahmin etmek güçleşiyor. Locke & Key'in 2. sezonu 22 Ekim tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top