Hesabım
    Isaac Asimov Uyarlaması "Foundation" 2. Sezon Onayı Aldı!

    Foundation'ın devamı gelecek!

    İlk 4 bölümüyle Apple TV+'ta yayın hayatını sürdüren Foundation uyarlama dizisine 2. sezon onayı resmi olarak verildi. Isaac Asimov'un kitabından uyarlanan Foundation, ilk bölümleriyle büyük beğeni toplamayı başardı. Her Cuma günü yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

    David Goyer yaratıcılığındaki Foundation'ın ilk sezonu 11. bölüm ile sona erecek. Bu sırada Apple'dan 2. sezon onayı geldi. Apple TV+'ın program yapımcısı Matt Cherniss'ten Foundation ile ilgili şu sözler geldi: "Global çapta izleyicilerin bu içine alan, merak uyandıran ve nefes kesen yolculuğu izlemeleri konusunda çok heyecanlıydık. Biliyoruz ki Asimov hayranları çok uzun zamandır bu eserin görsel olarak böyle bir şekilde hayata geçirilmesini bekliyorlardı. Şimdi ise bu zengin katmanlardan oluşan bu dünyadan daha fazlasını, zorlu hikaye anlatımı ve dünyasının harika bir şekilde inşa edilmesiyle birlikte sergilemek için sabırsızlanıyoruz."

    Isaac Asimov imzalı seriden uyarlanan, on milyonlarca gezegeni kapsayan bir galaktik imparatorluğun çöküşünü konu alan Foundation; psikotarih biliminin yaratıcısı olan Hari Seldon karakterini merkeze alıyor. İmparatorluğun yüzyıllarca sürecek bir savaş ve cehalete yaklaştığını fark eden Seldon, yeni bir imparatorluğun kuruluşuna kadar olan zamanın en aza indirilmesi için, seriye ismini veren vakfın kurulmasına ön ayak oluyor.

    Foundation'ın oyuncuları arasında bulunan Jared Harris'i Hari Seldon olarak, Lee Pace'i Brother Day olarak izliyoruz. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Gaal rolüyle Lou Llobell, Salvor rolüyle Leah Harvey, Demerzel rolüyle Laura Birn yer alıyor. Foundation'ın yürütücü yapımcıları arasında Isaac Asimov'un kızı Robyn Asimov'un yanı sıra Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost yer alıyor.

    Foundation'ın 5. bölümü önümüzdeki Cuma günü Apple TV+'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top