Hesabım
    Sabrina Spellman, Riverdale'in 6. Sezonunu Ziyarete Gidiyor

    Kiernan Shipka, Riverdale'in yeni sezonunda karşımıza çıkacak.

    Chilling Adventures of Sabrina ve Riverdale'in aynı yaratıcıya sahip olması, iki dizinin dünyasının bir kez daha birleşmesini sağlayacak. Açıklamalara göre Kiernan Shipka, Sabrina rolüyle 6. sezonda Riverdale'de yer alacak. Roberto Aguirre-Sacasa'nın yaratıcısı olduğu Riverdale'de crossover bölümleri çekiliyor.

    Esasen Sabrina, Riverdale'in 1. sezonundan itibaren dizide ara ara görülüyor. CW'da yayınlanan Riverdale'de yer alacağı duyurusunu  Roberto Aguirre-Sacasa'nın yanı sıra Kiernan Shipka, Instagram hesabı üzerinden yaptı. Oyuncu "Greendale'den Riverdale'e" sözleriyle paylaşım yaptı.

    Kiernan Shipka'yı ağırlayacak olan Riverdale'in 6. sezon 4. bölüm konusu ise şöyle açıklandı: Blossom ailesinin sevilen üyesi Cheryl, tehlikeli bir büyü yapmaya girişir. Bu büyü ölüm ile yaşam arasındaki sınırların bozulmasına neden olabilir. Ama Cheryl şanslıdır ki, yetenekli bir danışmanı olacaktır. Sabrina Spellman, destek için Riverdale'e geliyordur.

    Chilling Adventures of Sabrina, Netflix'te yayınlanmıştı. İlk ve 2. sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi, 3. ve 4. sezonlarıyla izleyici kitlesini kaybetmeye başlamıştı. 4. sezonun tüm bölümleri 31 Aralık'ta yayınlandı ve dizi, finalini yaptı.

    Riverdale'in 6. sezonu 16 Kasım'da The CW kanalında başlayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top