Hesabım
    Peaky Blinders Filmi 2023'te Çekilecek

    Peaky Blinders, film olarak karşımıza çıkacak.

    Peaky Blinders dizisinin yaratıcı ismi Steven Knight, bir filmin geleceğini müjdeledi. Açıklamalara göre Peaky Blinders filminin çekimlerine 2023 yılı içerisinde başlanacak. Bu sırada 2022 yılının bahar aylarında dizinin 6. sezonu izleyici karşısına çıkacak.

    Cillian Murphy'nin başrolünde yer aldığı Peaky Blinders dizinin hayranlarına müjdeli haber geldi. Dizinin yaratıcısı Steven Knight'ın sözlerine göre bir film çekilecek. Steven Knight, BFI Londra Film Festivali sırasında açıklamada bulundu. Peaky Blinders filmi, 2023 yılı içerisinde prodüksiyon aşamasına geçecek. Knight şu sözleri sarf etti: "Birmingham'da geçecek filmi yazmaya başlayacağım. Ve film, bildiğimiz gibi Peaky Blinders'ın sonu olacak."

    Peaky Blinders dizisinin konusu ise şöyle: Birinci Dünya Savaşı’ndan yeni çıkmış İngiltere’yi, yasadışı faaliyet gösteren çeşitli çeteler sarmıştır. Bunlardan biri de soygunculuk ve at yarışıyla para kazanan Peaky Blinders’dır. Polislere rüşvet yedirerek paçayı kurtaran çete, bir soygunda yanlışlık yapınca, başlarına bela olacak yeni bir müfettişin şehre gelmesine vesile olurlar.

    BAFTA Ödülleri'ne layık görülen Peaky Blinders'ın oyuncu kadrosunda Murphy'nin yanı sıra Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Finn ColeNed Dennehy gibi isimler yer alıyor. Helen McCrory, geçtiğimiz aylarda vefat haberiyle herkesi üzmüştü. Dizinin final sezonu 2022 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacak. Peaky Blinders'ın 5 sezonu, Netflix üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top