Hesabım
    The Crown'ın Yıldızı Emma Corrin, FX Dizisi "Retreat"in Başrolü Olacak

    Emma Corrin'in yeni projesi belli oldu.

    The OA'in yaratıcı isimleri Brit Marling ve Zal Batmanglij, yeni bir projeye imzalarını atmaya hazırlanıyor. Resmi açıklamalara göre Retreat adını alan polisiye dizinin başrolünü ise son dönemlerde yıldızı parlayan oyuncu Emma Corrin üstlenecek.

    The Crown'da Lady Diana'nın gençliğini canlandıran ve bu performansıyla Golden Globe ödülünün sahibi olan Emma Corrin'in yeni projesinin adı Retreat olacak. Corrin, polisiye dizi Retreat'te amatör bir dedektif olan Darby Hart'ı canlandıracak. Karakter, bir cinayeti araştırıyor olacak. Clue'ya benzer hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi hedefleyen dizi, FX kanalında yayınlanacak.

    Z jenerasyonunun çıkardığı bir dedektif olması planlanan Darby Hart, 11 misafir ile birlikte şehirden uzak bir yere davet edilir. Davet eden kişi bir milyarderdir. Misafirlerden biri öldüğü zaman Darby'nin bunun bir cinayet olduğunu anlaması üzerine olayı kanıtlaması gerekecektir. Darby, başka biri öldürülmeden katilin kim olduğunu öğrenmelidir.

    Retreat dizisi, yeni jenerasyonun en yakın arkadaşı olan teknoloji cihazlarını bolca kullanacak. İnternet sayesinde kimsenin sır saklayamayacağını gözler önüne serecek. Marling ve Batmanglij, dizinin yaratıcısı olmalarının yanı sıra yönetlendiğini de üstlenecekler. Andrea Sperling, FX Productions altında Retreat'in yapımcısı olacak. 

    Emma Corrin'in yakın zamanda Netflix bünyesindeki Lady Chatterley’s Lover'da ve Amazon bünyesindeki The Policeman'da rol alacağı açıklamıştı. Oyuncu, kariyerine sağlam adımlarla devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top