Hesabım
    AMC, "Tales of The Walking Dead" Antoloji Dizisi İçin Yeşil Işık Yaktı!

    Tales of The Walking Dead için harekete geçiliyor.

    Açıklamalara göre AMC, yeni bir The Walking Dead dizi projesine onay verdi. Tales of The Walking Dead adını alacak olan dizi, bir antoloji yapımı olacak. Channing Powell ise Tales of The Walking Dead'in yaratıcısı olarak görev alacak.

    Tales of The Walking Dead antoloji dizisinin 2022 yazında AMC ve AMC+'ta yayında olması planlanıyor. 6 bölümden oluşacak olan Tales of The Walking Dead, çizgi romanlardan uyarlanan The Walking Dead dünyasına dahil olacak. Her bölümde farklı bir hikayeye yer verilecek. Dizinin yaratıcı ismi Channing Powell'ı hem The Walking Dead'in hem de Fear The Walking Dead'in senaristi olarak tanıyoruz.

    The Walking Dead dünyasının yaratıcı isimlerinden biri olan Scott M. Gimple, Tales of The Walking Dead hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu dizi, The Walking Dead evreninden çok daha fazlasını getirecek. Yeni sesler, yeni bakış açıları, yeni düşünceler, daha önce hiç anlatılmamış hikayeleri getirecek. TV'deki en iyi hayran kitlesi için bu yeni bakış açısını hayata geçirmek üzere yarım edeceğim Channing'in danışmanı olmaktan heyecan duyuyorum."

    Tales of The Walking Dead'in formatı, Black Mirror ve Twilight Zone gibi olacak. Ayrıca yakın zamanda American Horror Stories dizisi ile de antoloji formatını yakından görmüştük. Tales of The Walking Dead'in 2022 yılı içerisinde hayata geçirilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top