Hesabım
    Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, "Kral Kaybederse" Dizisinde Buluşabilir

    Gülseren Budayıcıoğlu kitabı diziye mi dönüşüyor?

    Yıldız oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra yeniden aynı projede buluşuyor olabilir! Söylenenlere göre Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u buluşturacak olan proje, "Kral Kaybederse" olacak. Henüz resmi bir açıklama olmasa da, Gülseren Budayıcıoğlu'nun eseri, uyarlanmaya hazır.

    Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu dizisinde yasak aşk yaşayan Bihter Yöreoğlu ve Behlül Haznedar karakterlerini canlandırmaları sayesinde parlayan birer yıldıza dönüşmelerine tanık olmuştuk. Tam 11 yıl önce efsaneye dönüşen ikili, şimdi yeniden bir araya geliyor olabilir. İddialara göre Kral Kaybederse isimli kitabın uyarlanması için harekete geçildi. Ancak şu an için resmi bir bilgi bulunmuyor.

    Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse isimli kitabı, 'Avına av olan bir avcı'nın hikayesini konu ediniyor. Kadınların baş tacı yaptığı bir adamın, mutsuz bir kadın tarafından fethedilmesini konu edinen kitapta Kenan'ın hikayesi anlatılıyor. Etik dışı bir yaşamı olan ve narsist bir adam olan Kenan, kendini tüm kadınların hakimi zannederken mağlup edilecektir.

    Kıvanç Tatlıtuğ'u son olarak Çarpışma dizisinde izledik. Ayrıca Netflix yapımı Into The Night'ta kısa bir rolle karşımıza çıktı. Beren Saat ise uzun süredir hem televizyonda, hem de sinemada görülmüyor. Netflix dizisi Atiye'de rol alan yıldız oyuncunun gelecek projeleri hakkında bir bilgi bulunmuyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun daha önce de Camdaki KızDoğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda isimli yapımları diziye uyarlanmıştı. Psikiyatristin hastalarını bu yolla ifşa etmesi onay görmese de, Budayıcıoğlu başarısına başarı katıyor gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top