Hesabım
    La Casa De Papel 5. Kısım Final Bölümlerinden Tanıtım Geldi

    La Casa De Papel'e veda.

    Netflix'in büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi La Casa De Papel, sona geldi. Dizinin 5. kısmının son 5 bölümünden resmi bir tanıtım videosu paylaşıldı. Teaser'da, ekibimizin kalkıştığı soygunlar yüzünden yaşadığı kayıpları duyuyoruz. Görülen o ki, daha da yaşamaya devam edecekler.

    La Casa De Papel, dopdolu bir veda ile son kez karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan İspanyol yapımı La Casa De Papel, yıldız oyuncuları arasında  Álvaro MorteÚrsula Corberó, Itziar ItuñoMiguel HerránJaime LorenteEsther AceboEnrique Arce'yi bulunduruyor. 5. sezonda ekibimiz 100 saati aşkın zamandır İspanya Merkez Bankası'nda tutsaktır. Lizbon'daki soygunda galip gelirler, ama kendilerini kaybedecek seviyeye gelmelerinin ardından karanlık zamanlar kapıya dayanır. Profesör, Sierra tarafından tutsak alınır ve ilk kez bir kaçış planı yoktur. Daha kötüye gidemeyeceğini düşündükleri anda bugüne kadar yüzleştiklerinden daha zorlu bir düşman gelir: Ordu. Böylece soygun, bir savaşa dönüşecektir.

    Dizinin ilk sezon konusu şöyleydi: Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

    La Casa De Papel'in son bölümleri 3 Aralık'ta izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top