Hesabım
    Netflix, You'nun 4. Sezonuna Onay Verdi!

    You, 4. sezonuyla kaldığı yerden devam edecek.

    Netflix yapımı You dizisinin hayranları için müjdeli bir haber geldi. Açıklamalara göre Penn Badgley'nin başrolünde yer aldığı You'ya 4. sezon onayı geldi. Dizinin 3. sezonu ise henüz izleyici karşısına çıkmadı. Aile sahibi olan stalkerımız 15 Ekim'de yeniden ekranlara gelecek.

    Dev streaming platformu Netflix, You 4. sezonun geleceğini resmi olarak açıkladı. Bu duruma Joe ve Love'ın komşularının sevinmeyeceğine eminiz. Ancak hayranlar için iyi haber geldi. 4. sezonun You'nun final sezonu olup olmayacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Ama Joe'nun yakın zamanda aramızdan ayrılmayacağını da biliyoruz.

    You 3. sezonda Joe ve Love'ın bebekleriyle birlikte kurdukları sıradan yaşama tanıklık edeceğiz. Tabii bu durum çok uzun sürmeyecektir. Joe, eski alışkanlıklarına geri dönerek komşularına takıntılı hale gelecektir. İkilinin evliliği parçalanma yoluna gidecek, ancak yine de bir arada kalmaya çalışacaklardır.

    Dizinin ilk sezon konusu şöyleydi: Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

    Greg Berlanti ve Sera Gamble'ın yaratıcısı olduğu You'nun yeni sezonunda Shalita GrantScott SpeedmanTravis Van Winkle gibi isimler Penn Badgley ve Victoria Pedretti'ye eşlik edecek. You 3. sezon, 15 Ekim tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top