Hesabım
    The Witcher 2. Sezondan Yeni Poster!

    The Witcher için geri sayım başladı.

    Andrzej Sapkowski'nin kitaplarından uyarlanarak hayata geçirilen The Witcher dizisinden yeni bir poster paylaşıldı. Henry Cavill başrollü The Witcher'ın posterinde Geralt of Rivia'yı görüyoruz. Resmi paylaşımda şu sözler yer alıyor: "Öldürmek için yaratıldı. Korumak üzere kaderi çizildi. The Witcher 2. sezon 17 Aralık'ta Netflix'te yayınlanıyor."

    Geralt'ın The Witcher serisinde manevi kızı diyebileceğimiz Ciri'yi koruduğu biliniyor. Hatta gelecekte Ciri'nin de bir Witcher olacağı biliniyor. Ayrıca yeni sezonda Geralt'ın ustası Vesemir'i göreceğiz. Karakteri Kim Bodnia canlandırıyor. The Witcher'ın yıldızları arasında Henry Cavill'ın yanı sıra Freya Allan ve Anya Chalotra yer alıyor.

    The Witcher 1. sezonun sonunda Sodden Hill Savaşı'na tanık olmuştuk. Lauren Schmidt Hissrich'in yaratıcısı olduğu dizinin ilk sezonu yayınlanır yayınlanmaz yapım popüler hale gelmişti. Zaman çizelgesi akıllarda soru işaretleri yarattığı için senaristlerin 2. sezonda lineer bir kurguya yönlendiği biliniyor. Bu sırada Vesemir'in gençliğini anlatan The Witcher: Nightmare of the Wolf anime filmi gösterimini yaptı ve beğeni topladı.

    The Witcher'ın konusu ise şöyle: The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

    Dizi, 17 Aralık tarihinde Netflix'te 2. sezonuyla birlikte yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top