Hesabım
    Marvel'ın "Secret Invasion" Dizi Çekimleri Başladı!

    Secret Invasion'ın prodüksiyonuna başlandığı açıklandı.

    Marvel dünyasında Nick Fury olarak karşımıza çıkan Samuel L. Jackson, The Secret Invasion'ın çekimlerinin başladığını duyurdu. Instagram üzerinden paylaşım yapan yıldız oyuncu "Yuvaya dönme zamanı. Yeniden savaşa hazır olduğum için mutluyum." sözlerini sarf etti.

    Marvel's Secret Invasion'ın Thanos'un Sonsuzluk Taşları'nı kullanmasından hemen sonrasında geçeceği biliniyor. Evrenin yarısının yok olmasının ardından yaşananları konu edinecek. Orijinal çizgi romanlarda Secret Invasion'ın konusu şöyleydi: Şekil değiştiren uzaylılar olarak bilinen Skrulllar, yok olan süper kahramanların yerine geçer. Böylece dünyayı ele geçirmeye çalışırlar. Ancak Marvel'ın bu konuyu nasıl uyarlayacağı henüz bilinmiyor.

    Dizide kesin olarak Ben Mendelsohn'ın canlandırdığı Skrull'un liderini göreceğiz. Karakteri Captain Marvel ve Spider-Man: Far From Home filmlerinde izleme şansı yakalamıştık. Açıklamalara göre Secret Invasion'ın oyuncu kadrosunda Kingsley Ben-Adir, Olivia ColmanKillian ScottChristopher McDonald, Carmen Ejogo ve Emilia Clarke yer alacak. Böylece Game of Thrones kadrosundan Peter Dinklage ve Kit Harington'ın ardından biri daha Marvel'a geçiş yapmış olacak.

    Secret Invasion, 2022 yılı içerisinde Disney+'taki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top