Hesabım
    The Wheel of Time Posterinde Moiraine ve Lan Var!

    Amazon uyarlaması The Wheel of Time'dan yeni detaylar paylaşıldı.

    Amazon ve Sony'nin ortak olarak hayata geçirdiği The Wheel of Time uyarlamasından yeni bir poster paylaşıldı. Robert Jordan'ın eserinden uyarlanarak diziye aktarılan The Wheel of Time'ın posterinde Rosamund Pike ve Daniel Henney'nin karakterlerini görüyoruz. Pike, dizide Moraine'e; Henney ise Lan'e hayat veriyor.

    Geçtiğimiz gün içerisinde The Wheel of Time için Twitter'da bir hashtag çalışması başlatıldı. #PuzzleofTime hashtag'ini kullanan hayranların DM kutularına bir bulmaca parçası gönderildi. Ne kadar çok bu hashtag'i kullanırlarsa o kadar çok puzzle'ın parçası gönderildi. Kullanıcılar bulmacayı ilk tamamlayan kişi olmak için mücadele verdi.

    Dedikodulara göre The Wheel of Time, Amazon'un Game of Thrones'u olacak. Agents of Shield, Hemlock Grove ve Chuck gibi dizilerde çalışan Rafe Judkin, The Wheel of Time'ın yaratıcısı olarak görev alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Rosamund Pike ve Daniel Henney'in yanı sıra Josha Stradowski, Marcus RutherfordZoë Robins ve Sophie Okonedo yer alıyor.

    The Wheel of Time'ın konusu ise şöyle: The Wheel of Time, kadınlardan kurulu bir organizasyonun üyesi olan Moiraine’in maceralarını işliyor. Moiraine, beş kadın ve adamdan oluşan bir grupla, dünyayı dolaşacağı zorlu bir yolculuğa atılır. Moiraine, aralarından birinin dünyayı kurtaracağı ya da yok edeceği kehanet edilen seçilmiş kişi olduğunu düşünür. 

    The Wheel of Time, 19 Kasım'da Amazon'daki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top